Târgu-Jiu: Pustai: „Putea să fie şi un joc mai bun dar important e rezultatul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pustai: „Putea să fie şi un joc mai bun dar important e rezultatul”
Târgu-Jiu: Pustai: „Putea să fie şi un joc mai bun dar important e rezultatul”

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, nu s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale dar a apreciat faptul că medieşenii au luat totuşi un punct de la Târgu Jiu.

Tehnicianul a apreciat jocul ca fiind unul dificil pentru echipa sa care a fost lipsită de aportul a trei dintre titulari: „A fost un meci greu de campionat între două echipe aflate pe poziţii apropiate în clasament terminat, din păcate pentru spectatori, cu acest 0-0. Noi am venit fără trei titulari, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene şi pentru un cartonaş roşu, şi cu unul accidentat. Am avut jucători noi la echipă şi s-a văzut acest lucru. Dar important e că la final am acumulat un punct în clasament. De patru etape n-am mai primit gol şi asta e  de asemenea important.”

Cristi Pustai s-a declarat mulţumit doar de punctul luat celor de la Pandurii dar nu şi de joc, precizând că echipa sa nu a venit să joace neapărat la rezultat la Târgu Jiu: „Noi ne dorim peste tot să luăm maxim de puncte dar trebuie să ne mulţumim cu ce obţinem. Importantă e atitudinea faţă de joc pe care o au jucătorii şi dacă există responsabilitate în timpul jocului. Este meseria pe care ei au ales-o şi dacă nu-şi bat joc de această meserie la sfârşit pot să piardă şi cu fruntea sus iar azi am reuşit să luăm un punct şi suntem mulţumiţi. Putea să fie şi un joc mai bun dar important e rezultatul. Nu jucăm neapărat la rezultat că altfel nu aş spune că sunt nemulţumit de joc. Jocul se poate îmbunătăţi dar important este că nu am mai primit gol. Suntem o echipă care, de câte ori avem posibilitatea încercăm să înscriem şi să atacăm. Noi încercăm să tratăm fiecare adversar cu respect. După meci nu îţi e teamă de nimeni, suntem oameni şi ne respectăm şi la finalul meciului chiar dacă în timpul meciului mai sunt momente de tensiune şi divergenţe şi altfel de trăiri, pentru că fiecare trăieşte în felul lui emoţia.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite