Protest la înălţime: Un gorjean a ameninţat că se aruncă de pe stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian T., un bărbat din oraşul Turceni, i-a pus aseară pe jar pe pompierii din localitate, după ce a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp al reţelei electrice.

După două ore de negocieri, bărbatul de 43 de ani a fost convins să renunţe la acest gest, fiind preluat de poliţişti. Medicii au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu are probleme medicale

„Secţia de Pompieri Turceni, cu o autospecială şi şase subofiţeri, a intervenit aseară, la ora 17.13, în oraşul Turceni, sat Stolojani, pentru a acorda asistenţă de specialitate unei persoane care s-a urcat pe un stâlp al reţelei de alimentare cu energie electrică, cu intenţia de a se arunca în gol. Octavian T. , în vârstă de 43 de ani, se afla în stare de ebrietate, fără probleme medicale , iar în urma negocierilor purtate de către echipajul ISU Gorj, acesta a fost convins să coboare de pe stâlpul reţelei electrice. După coborâre, bărbatul a fost preluat de către un echipaj al IPJ Gorj”, a precizat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite