Protest al unor muncitori la Târgu Jiu, Dan Diaconescu nu a fost lăsat de jandarmi să li se alăture

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Târgu Jiu, Rostramo SA, aflat în procedură de lichidare judiciară, protestează, joi, în faţa Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lăsat de către jandarmi să se alăture manifestanţilor.

Muncitorii, care au aprobare pentru a protesta în faţa Prefecturii între orele 11.00 şi 13.00, sunt nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile de câteva luni, de faptul că societatea este în faliment şi că utilajele sunt vechi, nefiind investiţi bani în retehnologizarea acestora.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, însoţit de membri ai staff-ului său de campanie, a încercat să se alăture manifestanţilor, însă jandarmii care formau un cordon în jurul acestora i-au blocat accesul.

Jandarmii care delimitează zona de protest i-au interzis lui Diaconescu să se alăture manifestanţilor, acesta întrebând dacă poate să facă acest lucru în calitate de jurnalist.

Însoţit de candidatul la funcţia de senator de Gorj Tudor Barbu, Diaconescu a întrebat de mai multe ori dacă i se permite accesul ca jurnalist, nefiind însă lăsat să treacă de cordonul de jandarmi.

În acel moment, Dan Diaconescu a împărţt flori protestatarilor peste cordonul de jandarmi, cerându-le să le pună "în ţeava puştii jandarmilor".

La ora transmiterii acestei ştiri, o delegaţie a muncitorilor se află în sediul Prefecturii pentru a-şi prezenta nemulţumirile.

De asemenea, Diaconescu se află în continuare în piaţa Prefecturii Gorj, fiind înconjurat de peste o sută de persoane, neavând acces la protestul sindicaliştilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite