Târgu-Jiu: Probleme de lot la Pandurii pentru meciul cu Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobotariu nu va mai avea probleme mari de lot etapa viitoare
Ciobotariu nu va mai avea probleme mari de lot etapa viitoare

Cu toate că antrenorul Ciobotariu se bucura de revenirea pe teren a celor trei jucători suspendaţi, problemele nu ocolesc echipa sa nici în ultima etapă. Cel puţin trei jucători au devenit indisponibili după jocul de la Timişoara, doi având probleme medicale şi unul fiind suspendat.


Mijlocaşul Florin Hidişan este singurul care va lipsi din cauza suspendării, el cumulând patru cartonaşe galbele la meciul cu FC Timişoara. "Avem o absenţă din cauza suspendărilor pentru meciul din ultima etapă, a lui Hidişan. Sper să nu mai apară şi alte probleme" a precizat Ciobotariu care s-a bucurat că vor reveni ceilalţi trei jucători suspendaţi la ultimul meci Rusu, Păcurar şi Murgan.
Daniel Ghindeanu este unul dintre cei cu probleme medicale el părăsind terenul accidentat la meciul de la Timişoara. Mijlocaşul a suferit o entorsă care nu i-a mai permis să continue jocul şi nici să meargă în picior, el devenind indisponibil pentru jocul cu Unirea. După acest ultim meci acuză din nou probleme din cauza tendinitei care i-a afectat genunchiul şi brazilianul Cardoso care a jucat tot meciul cu timişorenii deşi nu se antrenase decât foarte puţin înaintea acestui meci. Antrenorul Ciobotariu speră însă că va putea conta pe Cardoso în meciul de vineri la fel şi pe Popete care a fost răcit şi de aceea a fost scos din lot la Timişoara.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite