Târgu-Jiu: Primarul Vili Pasăre va sta încă 45 de zile la pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Primarul Vili Pasăre va sta încă 45 de zile la pat
Târgu-Jiu: Primarul Vili Pasăre va sta încă 45 de zile la pat

Primarul comunei Dragoteşti, Vili Pasăre, va sta cel puţin 45 de zile imobilizat la pat, în urma accidentului de circulaţie suferit săptămâna trecută. Rudele spun că astăzi edilul va fi externat de la spital.

Medicii Secţiei Ortopedie din cadrul Spitalului Bagdasar din Bucureşti au luat această decizie pentru repoziţionarea şi fixarea oaselor bazinului care a fost fracturat. Mihaela Pasăre, soţia edilului de la Dragoteşti, se afla azi-dimineaţă în Bucureşti. Aceasta a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că soţul său se simte mai bine şi că astăzi va fi externat: „Este mai liniştit şi se simte mai bine însă, va trebui să nu facă efort .  Are aplicat un dispozitiv de fixare externă, pentru tratarea leziunilor de bazin“.

Vili Pasăre a suferit un accident de circulaţie cu maşina în care se afla. Pentru că a fost rănit grav la cap şi la bazin, acesta a fost transportat la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.

Până ce primarul îşi va reveni complet, atribuţiile de serviciu vor fi preluate de către Alexanadru Păsărescu, viceprimarul localităţii Dragoteşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite