Târgu-Jiu: Popete, prima dată pe locul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Popete, prima dată pe locul I
Târgu-Jiu: Popete, prima dată pe locul I

Florin Popete este singurul jucător gorjean care joacă la Pandurii de la promovarea în Liga I. Fundaşul pandurilor nu a apucat până acum, în cei aproape şapte ani de liga I, cinci cu Pandurii şi doi la Farul, să ajungă pe locul I în clasamentul primei ligi.

Popete crede că Pandurii e acum o echipă cu jucători de valoare, omogenitatea lotului actual fiind un atu al echipei sale. „Cred că suntem o echipă cu jucători valoroşi de aceea am avut acest debut bun de sezon. Nu ştiu dacă aceasta e poziţia reală pe care o merităm, cea pe care suntem acum, dar sunt convins că nu ne vom mai bate la retrogradare pentru că suntem o echipă omogenă şi locul nostru e undeva la jumătatea clasamentului. Ne-am pregătit bine înaintea debutului de sezon şi cred că putem să continuăm în acelaşi ritm în care am început.”

Norocul lor şi ghinionul altora


Secretul locului I pe care sunt acum Pandurii este în opinia lui Popete doar norocul, sau mai bine zis ghinionul echipelor care au remizat în această etapă, multe dintre acestea putând fi pe locul I în caz de victorie:„Norocul e secretul faptului că avem punctaj maxim şi e şi conjunctura primelor etape când oricine poate fi pe primul loc date fiind meciurile de debut când echipele îşi caută ritmul.” Pandurii e singura echipă care are punctaj maxim după primele două etape şi prin prisma programării favorabile ocupă locul I în clasament.

A participat la două promovări

Până la începutul acestui sezon Popete era singurul gorjean din lot, după ce Adi Popescu a fost cedat la echipa a doua a clubului iar Bălăeţ s-a retras, fiind cooptat în conducerea clubului.  Fiind de mai bine de zece ani la Pandurii, Popete a participat la două dintre promovările echipei din Târgu Jiu fiind acum mândru de realizarea sa: „Mă bucur că am participat la cele două promovări ale echipei din divizia C în B şi apoi în Liga I. Nu mă gândeam că vom fi pe Locul I că nu ne-am propus nicipdată asta dar e o situaţie de conjunctură doar, nu e acesta locul nostru! Pentru locul I se bat tot Dinamo, Steaua, Rapid, Craiova sau CFR.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite