Târgu-Jiu: Poli Iaşi rămâne închis până sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului Poli Iaşi au închis clubul aşa cum li s-a cerut şi s-a făcut dezinfecţia tuturor spaţiilor din incinta stadionului şi a clubului. Antrenorul Petre Grigoraş spune că toţi jucătorii sunt sănătoşi dar nu au voie să se antreneze până sâmbătă.

Marţi s-a luat măsura închiderii activităţii la clubului Poli Iaşi iar miercuri deja o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică a dezinfectat toate vestiarele şi birourile de la clubul Politehnica Iaşi. După ce s-au luat măsurile impuse pentru a stopa răspândirea virusului A/H1N1 oficialii din Copou au primit acceptul de a redeschide activitatea la club mai devreme cu câteva zile decât se preconizase: "Am primit din partea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi un set de măsuri pe care trebuie să le urmăm pentru a preîntâmpina infestarea altor jucători cu virusul A/H1N1. De asemenea, am primit acceptul de a-i rechema pe jucători la antrenamente de sâmbătă", a precizat președintele clubului Poli Iași, Cristian Stărică, precizând că se aşteaptă ca meciul cu Pandurii să fie amânat măcar până luni.
 
Grigoraş nu înţelege de ce nu poate antrena echipa


Antrenorul celor de la Poli Iaşi nu înţelege de ce nu îşi poate antrena jucătorii care sunt sănătoşi, acesta precizând că nu sunt probleme deosebite la ceilalţi fotbalişti: "Ce se întâmplă acum, este ca o ironie a sorţii. După ce a trebuit să jucăm la Mediaş cu jumătate de echipă răcită, acum antrenamentele sunt suspendate până sâmbătă deşi toţi jucătorii mei se simt bine şi sunt perfect sănătoşi. Astfel, Cristi Constantin, Adrian Ilie, Ignatov, Străuţ, Balde, Frunză şi chiar Cornel Buta nu mai au niciun fel de probleme de sănătate. Asta e, nu avem ce face, trebuie să respectăm dispoziţiile primite de la Direcţia de Sănătate Publică şi toţi jucătorii noştri trebuie să stea izolaţi în casă."  Antrenorul  a mai precizat că abia sâmbătă este prevăzut primul antrenament al săptămânii: "Până sâmbătă, la ora 15.00, când am stabilit primul antrenament după partida de săptămâna trecută, cu Gaz Metan Mediaş, toată activitatea rămâne în stand-by".

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite