Târgu-Jiu: Cârţu a definitivat lotul pentru meciul cu Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu a definitivat lotul pentru meciul cu Astra Ploieşti
Târgu-Jiu: Cârţu a definitivat lotul pentru meciul cu Astra Ploieşti

Pandurii debutează duminică de la ora 18:30 în noul sezon printr-un meci în deplasare cu FC Astra Ploieşti. Antrenorul Sorin Cârţu a definitivat azi  lotul pentru acest joc dar şi primul unsprezece care include jucătorii pe care s-a bazat în meciurile de verificare.

Lotul care va fi deplasat la Astra îi include pe: Stanca, Mingote, Popete, Cardoso, Chibulcutean, Martinovic, Păcurar, Stângă, Nalaţi, Murgan, Rada, Stromajer, Arrieta, Raskovic, Grecu, Rusu, Hidişan şi Dedu.

Cârţu: "Debutul a totdeauna foarte important!"

Jocul cu Astra Ploieştui este considerat important de antrenorul Cârţu care crede că totuşi echipa sa e favorită prin prisma experienţei. „E important jocul de la Ploieşti ca orice meci când începe campionatul. Debutul e totdeauna foarte important. Mai ales că jucăm şi cu o echipă nou promovată.” După ce s-au plâns anii trecuţi de adversari puternici în primele etape, acum Pandurii au parte de echipe nou promovate în prima parte a turului:” Ne-am plâns anul trecut că am avut un program greu, că în primele etape s-a jucat cu Dinamo, Urziceni sau Timişoara, uite că acum avem un program mult mai echilibrat şi alternăm jocurile cu echipele nou promovate cu echipe dificile cu Craiova, cu Vasluiul sau CFR Cluj şi atunci avem obligaţia să exploatăm şi noi această situaţie. De aceea spun că e foarte important pentru că aşa cum începi contează foarte mult.”

Pandurii s-au antrenat în această dimineaţă pentru ultima dată în formulă completă la Târgu Jiu, după amiază lotul urmând să plece spre Piteşti unde va fi cantonat peste noapte. Jucătorii care nu fac parte din lot urmează să continue şi mâine pregătirea la Târgu Jiu sub comanda secundului Florin Bejinaru şi a preparatorului fizic Fane Cioacă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite