Târgu-Jiu: Piţurcă nu ar refuza Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă nu ar spune nu celor de la Pandurii
Piţurcă nu ar spune nu celor de la Pandurii

Atacantul Alexandru Piţurcă nu ar refuza o ofertă de la Pandurii Târgu Jiu dacă ar fi dorit din nou la Târgu Jiu. Acesta s-a despărţit recent de fosta echipă FC Braşov, fiind liber de contract.

Alex Piţurcă a plecat şi de la FC Braşov şi spune că nu ar refuza echipa din Târgu Jiu dar nu a primit încă o propunere în acest sens.  „Aş lua în calcul o revenire la Târgu Jiu în momentul în care aş primi o ofertă serioasă de acolo, dar nu vreau să zică lumea că mă autopropun. Eu m-am simţit foarte bine la Târgu Jiu, am avut evoluţii apreciate acolo şi nu aş spune nu unei reveniri. Cred însă că este puţin probabil să revin acolo pentru că am auzit că Pandurii au mai luat un atacant, pe Kamara, aşa că problema atacului pare să fi fost rezolvată” a declarat Piţurcă devenit acum din nou liber de contract după plecarea de la Braşov.

Preşedintele Marin Condescu a precizat că nu-l regretă pe atacant şi că nu se prune problema ca el să mai revină: „Nu-l regret pe Piţurcă şi pe nimeni care a plecat de la Pandurii Târgu Jiu. Nu a fost nici o discuţie ca el să mai revină la Pandurii.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite