Târgu-Jiu: Peste 600 de bătrâni se vor distra la bal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Peste 600 de bătrâni se vor distra la bal
Târgu-Jiu: Peste 600 de bătrâni se vor distra la bal

Peste 600 de bătrâni din municipiul Târgu-Jiu se vor distra pe cinste joi, 1 octombrie, la Balul Vârstei a III-a Acţiunea este organizată de Primăria Târgu-Jiu  cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

 Petrecerea va avea loc la Restaurantul Parc, începând cu ora 17. Bătrânii au toate motivele să se simtă bine pentru că muzica va fi asigurată de artiştii Ansamblului folcloric Doina Gorjului şi ai Şcolii Populare de Artă. Persoanele de vârsta a treia vor avea parte de o masă festivă şi de multe alte surprize, cum ar fi: concurs de dans cu premii, tombolă  şi sărbătorirea celor născuţi în preajma zilei de 1 octombrie. Câştigătorul tombolei va primi o invitaţie într-o staţiune balneoclimaterică.

Teodora Ciobanu, directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a precizat că invitaţiile pentru pentru participarea bătrânilor la bal s-au distribuit prin intermediul Cluburilor vârstei a III-a din oraş şi al asociaţiilor pensionarilor.

Organizatorii au pregătit pentru ziua de 1 octombrie şi alte acţiuni pentru pensionari. Astfel, la Clubul vârstei a III-a va avea loc un concurs de şah dotat cu premii şi diplome de participare, iar în Parcul Central, fanfara va prezenta un program de muzică de promenadă.

Costurile totale ale manifestărilor se ridică la suma de 30.000 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite