FOTOGALERIE/ Percheziţii la palatul unor rromi din cartierul târgujian Meteor. Au fost găsite mai multe obiecte furate din biserici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţa unei familii de rromi, din cartierul Meteor, din Târgu-Jiu, a fost percheziţionată, în această seară, de oamenii legii, care caută obiecte furate din mai multe biserici din Gorj.

Primele informaţii furnizate de poliţişti arată că mai multe persoane au furat, în urmă cu două săptămâni, obiecte bisericeşti din alamă, iar ulterior au fost cumpărate de Valerică Mihai, a cărui locuinţă a fost percheziţionată în această seară. „Eu nu le-am furat. Le-am cumpărat şi acum le dau înapoi", a spus bărbatul care locuieşte în cartierul Meteor.

image
image
image
image

La faţa locului a venit şi Ion Mihai, zis „Ministru“, preşedinte al Uniunii Rromilor Creştini din România. „Am înţeles că trei biserici au fost devastate. Cu părere de rău spun asta, iar Poliţia îşi continuă cercetările. Eu am aflat şi le-am spus să ducă urgent obiectele la Poliţie. Proprietarul acestei locuinţe a fost plecat şi i-a spus soţiei să le lase aşa până vine acasă. Acesta le-a cumpărat şi urma să le dea înapoi. Obiectele sunt sfinte, iar această familie este de bună credinţă", a declarat Ion Mihai.

image
image
image
image
image
image
image
image

Poliţiştii au găsit în casa lui Valerică Mihai şi alte obiecte furate, de la etajul palatului fiind aruncate mai multe cabluri de telefonie.

Amănunte în ediţia printată de mâine a AdS Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite