Târgu-Jiu: Pensionarii caută abonamentele gratuite la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pensionarii caută abonamentele gratuite la Pandurii
Târgu-Jiu: Pensionarii caută abonamentele gratuite la Pandurii

Numărul pensionarilor care solicită clubului Pandurii acordarea de abonamente gratuite e din  ce în ce mai mare, după ce conducerea a anunţat că va acorda 200 de gratuităţi pentru meciurile din noul sezon.

Clubul Pandurii nu a demarat încă operaţiunea de acordare a abonamentelor pentru noul sezon dar cererea este deja destul de mare. Cele mai multe solicitări au venit din partea pensionarilor care pot primi gratuit cartelele de acces în funcţie de cuantumul pensiei şi în limita locurilor rezervate de club în acest scop. Clubul Pandurii a anunţat că acordă 200 de abonamente gratuite iar până azi s-au primit peste 180 de cereri din partea pensionarilor cu venituri lunare mai mici de 600 de lei. Tot la sediul clubului s-au primit și 51 de cereri din partea unor persoane cu handicap care doresc să urmărească meciurile echipei Pandurii din acest sezon.

Crere mare de abonamente la Pandurii


Clubul Pandurii a primit săptămâna trecută şi cereri de rezervare a abonamentelor din partea persoanelor care doresc să păstreze acelaşi loc pe care l-au avut în precedentul sezon, numărul acestora ridicându-se la 250. Un număr de 21 de persoane și-au manifestat intenţia de a achiziționa abonamente la sectorul VIP al tribunei oficiale, acolo unde preţul unui abonament este de 500 de lei. Cererea de abonamente este destul de mare zilnic sediul clubului fiind asaltat de doritorii de abonamente, cartelele neputând încă fi scoase la vânzare pentru că nu au fost aduse la Târgu Jiu. Conducerea clubului se aşteaptă ca şi în acest an numărul de abonamente să fie foarte mare pentru că la cererile deja existente se vor adăuga abonamentele ce vor fi obținute prin intermediul sindicatelor miniere de persoanele angajate în domeniu.
Prețurile abonamentelor vor fi păstrate la acelaşi nivel ca și în campionatul precedent, respectiv 500 de lei la tribuna VIP, 200 lei la tribuna zero, 150 lei la tribuna I și a II-a şi 50 lei la peluze.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite