Târgu-Jiu: Pauză de sărbători: Examenele pentru permis vor fi reluate în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine, examinarea candidaţilor care doresc să devină şoferi va fi suspendată. Vineri a fost ultima zi din 2010 în care au fost evaluaţi candidaţii înscrişi  în vederea obţinerii permisului de conducere, urmând ca activitatea să fie reluată după 10 ianuarie 2011.

Reprezentanţii Serviciului de Permise şi Înmatriculări Gorj au luat această decizie pentru că, de sărbători, străzile din Târgu-Jiu vor fi supraaglomerate. „S-a hotărât ca examinările să fie suspendate până pe 10 ianuarie 2011. Este o decizie care se ia la nivelul fiecărui judeţ în parte, iar noi am luat această pauză la fel ca şi anul trecut. Traficul este aglomerat şi condiţiile meteo nu sunt deloc favorabile pentru examinarea candidaţilor”, a declarat Ştefan Ţacu, şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări.

Numărul gorjenilor care au susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere a scăzut considerabil faţă de anii trecuţi. Rezultatele sunt dezastruoase: din cei aproape 20.000 de candidaţi, mai puţin de 6.000 au reuşit să obţină permisul de conducere anul acesta.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite