Târgu-Jiu: Pandurii votează azi înaintea plecării spre Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Pandurii îşi vor exercita dreptul la vot înainte de a pelca spre Iaşi, urmând ca întreaga echipă să meargă la vot în secţii de votare speciale. 

Fotbaliştii de la Pandurii au continuat în ultimele zile antrenamentele la Târgu Jiu pentru că meciul cu Poli Iaşi a fost amânat până marţi din cauza gripei porcine care a afectat unul dintre componenţii lotului. Azi echipa va susţine ultimul antrenament înaintea plecării spre Iaşi, urmând ca după masa de prânz jucătorii să meargă împreună la vot după care vor pleca spre Buzău, locul ales pentru antrenamentul de luni şi de unde echipa va pleca apoi spre Iaşi.

Jucătorii de la Pandurii vor avea posibilitatea să îşi exercite dreptul la vot înainte de a pelca în această deplasare, conducerea luând măsuri ca toţi jucătorii care au drept de vot să poată să îşi exercite acest drept. Astfel, în jurul orei 12:00, jucătorii români din lot vor merge însoţiţi de conducere la secţia specială amenajată în gara din Târgu Jiu.


Lotul echipei Pandurii numără şi o serie de jucători străini care nu vor vota aceştia fiind Mingote, Cardoso, Martinovic, Kutlacic, Arrieta, Raskovic, Stromajer,  Basara, Lazic, şi Livshit.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite