Târgu-Jiu: Pandurii vor să recupereze punctele pierdute în prima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păcurar şi coegii săi vor azi să ia punctele pierdute pe teren propriu
Păcurar şi coegii săi vor azi să ia punctele pierdute pe teren propriu

Pandurii joacă azi unul dintre cele mai dificile meciuri din retur, cel cu FC Vaslui, având o misiune extrem de dificilă în faţa unei pretendente la cupele europene.

Gorjenii se apropie de locurile retrogradabile după ce etapa trecută au pierdut din nou pe teren propriu. Pandurii  vor să recupereze azi la Vaslui punctele pierdute acasă cu Astra iar antrenorul Liviu Ciobotariu crede că echipa va arăta o altă atitudine la meciul din această seară.


Fără Tilincă, scos din lot după jocul cu Astra, dar cu Raskovic şi Popete printre titulari, cei doi revenind după o suspendare, Pandurii au plecat optimişti la drum, sperând să poată învinge în premieră FC Vaslui pe terenul propriu. Pentru Pandurii nici u n meci nu mai e uşor acum când s-au apropiat periculos de locurile retrogradabile, cu atât mai mult unul în deplasare şi în faţa unei echipe cu pretenţii chiar şi la titlu.

Misiunea clară a elevilor lui Ciobotariu este recuperarea punctelor pierdute cu Astra şi antrenorul chiar mizează pe o altă atitudine a echipei sale la acest meci. „Am avut o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că trebuie să recuperăm neapărat punctele pierdute în prima etapă. Ei au promis dar rămâne de văzut acum care va fi prestaţia lor şi modul în care se vor comporta pe teren la ora meciului”, a spus Ciobi care a remarcat deja o schimbare de atitudine la jucători la antrenamente: „Atitudinea lor e schimbată, am observat asta la antrenamente şi în comportamentul lor. Sper să ne fi trezit şi îmi doresc să aducem punctele înapoi cât mai repede. Ei sunt conştienţi de ce au de făcut şi am văzut o schimbare în comportament, dar aştept la joc să îmi demonstreze că a fost un accident. Din vorbe şi antrenamente, nu mă conving.”


FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu
Stadion FC Vaslui, sâmbătă ora 17:00
FC Vaslui: Kuciak – Milanov, Papp, Ubar, H. Luz – Burdujan, Ghencev, L. Sânmărtean, Gerlem – Pavlovic, Mike. Antrenor: Marius Lăcătuş.
Rezerve: Hăisan, Buhus, Duarte, Zmeu, Temwanjera, Costin, Farkas.
Pandurii: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Orac, Păcurar, Murgan, Lazic – Kamara, Raskovic. Antrenor: Liviu Ciobotariu
Rezerve: Mingote, Rusu, Grecu, Hidişan, Nalaţi, Arrieta, Stromajer.
Arbitri: Ovidiu Haţegan – Iulian Radu, Vladimir Urzică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite