Pandurii vor să dea lovitura la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără niciun succes după primele cinci etape şi fără să fi marcat vreaun gol în deplasare, pandurii lui Ionuţ Badea sunt încrezători înainte de meciul de astăzi, de la Cluj, cu campioana CFR (ora 21.30).

Ardelenii au avut mereu probleme acasă cu gorjenii, cei care le-au şi provocat ultima înfrângere în Gruia, 1-2, la 6 aprilie 2008.

De altfel, Pandurii au un bilanţ favorabil la Cluj, obţinând două victorii şi o remiză, în cinci partide. Şi acum, oltenii merg să dea lovitura, sperând să profite de forma slabă arătată de CFR în acest început de sezon.

Noi suntem pregătiţi pentru această partidă, dar sunt convins că nu ne va fi uşor. Pregătim meciul la victorie şi sper ca, la finalul, să ne bucurăm“, a spus Ionuţ Badea.

Întâlnim o echipă puternică din campionat, cu jucători de valoare, dar cu reale probleme de formă sportivă la momentul actual. Din acest punct de vedere, sperăm să profităm de lipsa lor de formă“, a adăugat tehnicianul pandurilor.

Acesta nu poate conta pe fundaşul stânga Alexandre Cardoso, titular în toate meciurile acestui sezon, brazilianul suferind miercuri o ruptură parţială de ligament colateral intern.

Sperăm să obţinem un rezultat favorabil şi sunt ferm convins că, dacă vom fi concentraţi, motivaţi şi nu o să facem greşeli, o să reuşim să plecăm cu puncte de la Cluj. Putem scoate un rezultat care să ne dea speranţe pentru restul etapelor din acest tur de campionat“, a spus şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite