Târgu-Jiu: Pandurii şi FC Vaslui luptă azi pentru obiective diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

La meciul de azi de la Vaslui de duelează două formaţii aflate la poli opuşi în clasament, FC Vaslui având ca obiectiv un loc de cupe europene în acest sezon iar Pandurii luptând pentru păstrarea locului din Liga I.

Marius Lăcătuş nu poate miza la acest meci pe Akakpo, Cânu şi Buhuş care sunt accidentaţi sau încă nerefăcuţi după o serie de accidentări dar nici pe atacantul Wesley Lopez care a fost trimis la echipa a doua pentru indisciplină. Pandurii nu au indisponibilităţi în lot dar l-au lăsat la echipa a doua pe atacantul Cosmin Tilincă pentru lipsă de randament în etapa precedentă.

Meciul dintre FC Vaslui şi Pandurii va începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărit live-text  pe www.adevărul.ro.


Lăcătuş consideră că o victorie în meciul de azi e vitală pentru echipa sa care are ca obiectiv un loc de cupe europene. În aceste condiţii vasluienii nu au voie să facă paşi greşiţi acasă. "Victoria cu Pandurii este vitală pentru a rămâne în lupta pentru un loc de cupe europene. În mod sigur nu va fi uşor, pentru că aţi văzut şi rezultatele din prima etapă a returului, cu foarte multe surprize. Dar eu sper ca, prin seriozitate şi concentrarea pe care jucătorii o vor avea, să obţinem toate cele trei puncte", a spus Marius Lăcătuş înaintea meciului de azi cu Pandurii.  Acesta are şi o serie de probleme de lot şi nu se va putea baza azi pe jucătorii cu probleme medicale mai vechi, Akakpo, Cânu şi Buhuş,  dar nici pe atacantul Wesley care a fost trimis la echipa a doua de conducerea clubului pentru indisciplină.

Tehnicianul pandurilor e convins că meciul nu va fi deloc uşor pentru echipa sa, având în vedere valoarea adversarului şi obiectivele total diferite pentru care luptă cele două formaţii: „Va fi un joc foarte greu pentru că întâlnim o formaţie foarte bună, o echipă care se bate mereu pentru cupele europene şi chiar pentru titlu, dar eu asta le cer şi jucătorilor, să recuperăm punctele pierdute acasă. E adversarul mai puternic dar noi avem dorinţa asta de-a ne aduce punctele înapoi. Prin angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire putem obţine o victorie. Dacă vom avea astea de partea noastră şi vom crede în şansele noastre atunci le vom pune probleme adversarilor.”



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite