Târgu-Jiu: Pandurii şi-au prezentat lotul pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii s-au fotografiat cu Andra, solista cântând la prezentarea oficială a lotului
Pandurii s-au fotografiat cu Andra, solista cântând la prezentarea oficială a lotului

Clubul Pandurii Târgu Jiu şi-a prezentat lotul pentru retur în cadrul unui spectacol care a avut loc la Sala Sporturilor. 

image

Jucătorii clubului gorjean au apărut în Sala Sporturilor din Târgu Jiu după ce s-au fotografiat în grup cu Andra, solistat pop cântând în deschiderea spectacolului care a avut loc azi la Sala din Târgu Jiu. Toţi jucătorii din lot au fost prezentaţi în faţa suporterilor, alături de conducerea tehnică şi conducerea clubului. Cosmin Tilincă a venit la prezentare alături de fiul său de doar şapte luni, Darius Cosmin.


După ce au efectuat azi un antrenament pe terenul sintetic, care a fost între timp deszăpezit, Pandurii s-au reunit la Sala Sporturilor pentru a se prezenta în faţa suporterilor. Conducerea clubului  a prezentat toţi jucătorii care vor evolua în retur, respectiv 28 de fotbalişti, celor 21 care au evoluat şi în tur adăugându-li-se trei noi achiziţii, Orac, Kamara şi Vranjes şi cei patru jucători tineri promovaţi de la echipa a doua, Avrămescu, Diaconu, Rada şi Tătaru.

image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite