Târgu-Jiu: Pandurii se pregătesc de primul amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Liviu Ciobotariu au ajuns de ieri după-amiază în Turcia şi s-au cazat la hotelul Kervansaray din staţiunea Lara, acolo unde vor sta în perioada 25 ianuarie - 9 februarie.

Pandurii nu au avut prea mult timp de respiro, Păcurar şi compania efectuând un prim antrenament imediat după ce s-au instalat la hotel. În această dimineaţă, gorjenii au avut parte de o vreme frumoasă la şedinţa de pregătire, cele 15 grade cu care i-a întâmpinat staţiunea turcă fiind pe placul jucătorilor, bucuroşi că au scăpat de gerul din România. „Ne pregătim bine şi abia aşteptăm să jucăm primul amical de aici. Condiţiile sunt excelente, iar vremea e bună de fotbal“, a declarat ieri Cardoso care nu mai are probleme cu frigul ieşind în papuci din hotel.
  
Primul joc de verificare al formaţiei gorjene este programat mâine, pe unul din terenurile de la hotel, în compania ruşilor de la Amkar Perm (locul 12 în prima ligă). Următoarele meciuri de pregătire ale oltenilor sunt cu SV Ried (locul 5 în Austria - 30 ianuarie), FK Rudar Pljevlja (locul 2 în Muntenegru - 3 februarie), NK Varteks (locul 6 în Croaţia - 5 februarie) şi Piast Glivice (locul 11 în Polonia - 7 februarie), toate echipe de primă ligă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite