Târgu-Jiu: Pandurii nu se tem de gripa nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gripa porcină care a dus la amânarea jocului de la Iaşi cu trei zile a făcut ca oficialii de la Pandurii să ia măsuri de protejare a jucătorilor care au fost vaccinaţi în această săptămână contra gripei.

Antrenorul Liviu Ciobotariu dar şi unii dintre jucători cred că nu e cazul să se teamă de acest virus. „Nu ne este teamă de gripa porcină sau de faptul că nu s-ar fi vindecat cei de la Iaşi. Chiar dacă mai există acel virus mie nu îmi este frică. Nu vom apela la măşti pentru că nu cred că e nevoie” a spus tehnicianul referito la gripa de la Iaşi precizând că nu-l interesează faptul că ieşenii au făcut o pauză de o săptămână în pregătire: „Asta este problema lor. Mă interesează doar echipa mea care acum are un tonus foarte bun.”
Nici jucătorii de la Pandurii nu se tem de noul virus, Alin Chibulcutean apreciind că e un virus obişnuit: „Nu am de ce să mă tem de gripa nouă dar am făcut acel vaccin. Nici nu cred că e aşa grav, e o gripă obişnuită. Important e să ne protejăm fiecare cât mai bine. Dar nu cred că vor fi probleme la Iaşi, a trecut destul timp de când a fost depistat acel caz.”

Au fost vaccinaţi înainte de plecare


Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi a explicat că s-au luat măsuri de cazare a echipei departe de focarul de gripă, la 10 km de Iaşi dar şi de vaccinare a jucătorilor: “Nu sunt măsuri speciale de precauţie, sunt unele normale pe care ni le luăm tot timpul în sensul că toţi jucătorii şi membrii staffului tehnic au fost vaccinaţi împotriva gripei. Ne-am făcut programul de aşa natură ca antrenamentele şi recuperarea să le facem la Buzău iar la Iaşi am renunţat la antrenamentul pe care îl făceam de obiecei înaintea meciului. De asemenea, echipa va sta la un hotel care se află în afara Iaşului, la 7-8 kilometri pentru ca jucătorii să nu intre în contact cu posibilele personae ce ar putea avea virusul gripei porcine.” Pandurii s-au antrenat ieri la Buzău iar seara au ajuns în apopiere de Iaşi unde nu au efectuat nici un antrenament ci doar o vizionare şi o plimbare în jurul hotelului Capitol.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite