Pandurii încearcă o minune la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii au avut evoluţii bune în deplasare de la venirea lui Grigoraş
Pandurii au avut evoluţii bune în deplasare de la venirea lui Grigoraş

În revenire de formă după venirea lui Petre Grigoraş, pandurii încheie astăzi turul cu un meci greu, la Vaslui. Partida de fotbal va începe la ora 20.30.

Gorjenii sunt neînvinşi în ultimele patru etape, iar în deplasare au făcut meciuri foarte bune, doar arbitrajul şi ghinionul făcând ca ei să nu plece cu toate punctele din Giuleşti (cu Rapid) şi de la Alba Iulia (cu „U“ Cluj). Grigoraş speră la o minune şi diseră, în fieful lui Porumboiu, unde pandurii nu au obţinut niciun punct în Liga I.

Meciul de la Vaslui este de acelaşi nivel cu unul cu Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj. Orice punct câştigat este un bonus. Ştiu că va fi greu, Vasluiul e în lupta pentru titlu sau cel puţin pentru un loc de cupele europene.

Are un lot extrem de valoros şi va face tot posibilul să câştige. La Vaslui sunt jucători pe care i-aş vrea în echipă la orice oră din zi şi din noapte, dar nu ne permitem“, a spus Petre Grigoraş, dându-i ca exemplu pe Sânmărtean, Wesley, Adailton, Papp sau Kuciak.

Între gorjeni şi moldoveni au fost tot timpul meciuri echilibrate, cu victorii la limită. Din zece confruntări, Vasluiul a câştigat şase (cinci acasă), Pandurii impunându-se de două ori la Târgu-Jiu, alte două partide fiind remize.

Fost antrenor al grupării gorjene, Virel Hizo nu-i va putea dirija pe vasluieni de pe bancă, fiind suspendat.

„Dulăul“ se teme de elevii lui Grigoraş: „Au obţinut 11 puncte şi au un parcurs bun, cu un joc foarte bun. La Rapid au pus multe probleme şi în mod normal puteau să câştige. Jocul acesta cu Pandurii este cel mai greu pentru noi. E o echipă care joacă foarte bine, are jucători cu experienţă şi, dacă nu eşti atent, poţi avea surprize“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite