Târgu-Jiu: Pandurii au efectuat azi vizita medicală la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Murgan a efectuat azi vizita medicala cu echipa
Murgan a efectuat azi vizita medicala cu echipa

Pandurii au efectuat azi vizita medicală la Policlinica sportivă din Craiova, lotul programat la contorul obişnuit incluzând 29 de jucători, 20 dintre cei care fac parte din echipă, trei jucători refuzaţi de antrenorul Liviu Ciobotariu şi cei şase tineri cooptaţi în lot de la Pandurii II.

Alex Păcuara a efectuat azi vizita medicală cu Pandurii

Jucătorii au plecat de la Târgu Jiu cu autocarul clubului la ora 07:00, la vizita medicală programată două ore mai târziu luând parte 29 de jucători. Este vorba de portarii – Stanca, Mingote, Livshit şi jucătorii de câmp –  Basara, Arrieta, Stancu, Popete, Ghindeanu, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Nalaţi, Grecu, Hidişan, Tremonti, Păcurar, Murgan, Lazic, Kamara, Raskovic, Stromajer, Tilincă, Vlăduţi, Rada, Avrămescu, Pleaşcă, Tătaru şi Diaconu. Cei trei jucători care nu mai intră în vederile antrenorului Ciobotariu pentru retur s-au prezentat totuşi la vizita medicală deoarece încă nu s-a rezolvat situaţia lor: „Am luat decizia de a-i trimite şi pe Stancu, Arrieta şi Basara la vizita medicală pentru că ei sunt încă jucători sub contract cu Pandurii şi până nu îşi clarifică situaţia cu preşedintele ei trebuie să fie în programul echipei.”  Dedu nu a putut efectua vizita medicală pentru că revine după o operaţie la umăr.


Jucătorii au trecut pe la toate cabinetele la care era făcută programarea, urmând ca în zilele următoare să fie primite şi rezultatele analizelor. „A fost un examen clinic general, s-a verificat starea de sănătate, examen ortopedic,  dezvoltarea fizică unde s-au făcut măsurătorile obişnuite şi proba de efort fizic. Mai urmează examenul de laborator unde se fac analizele” a precizat medicul Ion Şerban.


Popete şi Stromajer şi-au aşteptat rândul la cabinete
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite