Pandurii au decolat spre Turcia, mâine au primul amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Cu Petre Grigoraş la timonă, jucătorii de la Pandurii Târgu-Jiu au decolat în această dimineaţă de pe „Otopeni“ cu destinaţia Antalya, unde vor ajunge la ora 16.45, după o escală de câteva ore la Istanbul.

Gorjenii vor sta până pe 12 octombrie la Mardan Palace Sport Center din Lara, un complex de cinci stele situat pe malul Mediteranei.

Primul antrenament pe pământ turcesc va avea loc mâine dimineaţă, după-amiază pandurii lui Grigoraş urmând să dispute şi un prim amical, de la ora 18.30, cu Antalyaspor. Un al doilea joc amical în Antalya este programat duminică, de la ora 18.00, cu Kasimpaşaspor.

Gorjenii vor reveni la Târgu-Jiu marţi seară, unde vor continua să pregătească meciul de sâmbătă cu Sportul, primul oficial al lui Petre Grigoraş.

Timpul este foarte scurt, de la întoarcerea din Antalya mai sunt trei zile şi primim vizita Sportului Studenţesc, un meci esenţial pentru echipă şi pentru mine. Nu fac grafice şi planuri dinainte. Obiectivul primordial este câştigarea primei partide din campionat. Din punct de vedere psihic, echipa nu stă foarte bine, având în vedere faptul că nu are decât o victorie şi trei egaluri. Nu ascund că, acum, îmi doresc foarte mult să câştig prima partidă“, a precizat noul antrenor al pandurilor.

După Sportul, pentru gorjeni va urma deplasarea la Steaua, iar apoi duelul cu Craiova, din optimile Cupei României (28 octombrie, ora 18.30), la Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite