Târgu-Jiu: Pandurii au avut în această seară şedinţă cu conducerea clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu, preşedinte Pandurii
Marin Condescu, preşedinte Pandurii

Jucătorii de la Pandurii au fost convocaţi în această seară la o şedinţă de urgenţă de către conducerea clubului care a dorit să discute despre debutul cu stângul în acest retur.

Preşedintele Marin Condescu a dorit să discute cu fotbaliştii despre eşecul din meciul cu Astra şi i-a convocat pe jucători la o şedinţă după antrenamentul din această seară. „Nu am luat nici o măsură acum ci discutăm doar să vedem ce vom face ca să recuperăm punctele pierdute acasă. Am vorbit cu jucătorii, le-am spus gata, asta este, am pierdut un meci dar mergem mai departe pentru că tot cu ei ne revenim. Trebuie să ne adunăm şi să câştigăm afară ce am pierdut acasă”, a precizat preşedintele Condescu.

Preşedintele Condescu nu crede că antrenorul e vinovat pentru acest eşec precizând că nu poate decide dacă acesta a alcătuit bine primul unsprezece: „Nu consider că s-a greşit la alegerea primului unsprezece şi nici  nu pot să-mi spun părerea dacă  s-a greşit sau nu pentru că eu nu ştiu starea jucătorilor. Antrenorul s-a bazat pe acest 11 si rezervele care au intrat dar nu a avut noroc. Mergem mai departe cu acelaşi obiectiv, locurile 6-8, eu cred că mai poate fi îndeplinit. Toată lumea e supărată acum dar nu e sfârşitul lumii că am pierdut un meci, mergem mai departe şi vedem ce e de făcut. E clar că atunci când ai 3-4 ocazii şi nu fructifici nici una când vine golul crezi că s-a sfârşit pământul. Dacă marcam în prima parte altul ar fi fost rezultatul.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite