Târgu-Jiu: Cârţu: „Sunt acelaşi, nu m-am schimbat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu şi-a anunţat jucătorii la ce săse aştepte în următoarele 12 etape
Sorin Cârţu şi-a anunţat jucătorii la ce săse aştepte în următoarele 12 etape

Noul tehnician de la Pandurii a început imediat  munca la echipă, Sorin Cârţu având chiar din prima zi de lucru programat un antrenament cu echipa.

Instalat miercuri seara la Pandurii, după remiza cu Ceahlăul, Cârţu nu a avut prea mult timp de gândire, venind la câteva ore după demisia fostului antrenor şi întrând direct „în pâine”. „Nu avem ce să negociez, mi-a spus să văd dacă pot să preiau echipa şi să facem ceva împreună. Am acceptat pentru că nu m-am despărţit de Pandurii în tensiune ci într-o prietenie şi într-o stare bună de lucruri. Am spus că dacă au încredere că pot remedia ceva o să încerc. Poate dacă ar fi fost alte echipe poate nu m-aş fi băgat”, a spus Cârţu care a mai avut şi alte oferte dar le-a refuzat. 
Tehnicianul a discutat şi cu jucătorii şi le-a spus la ce să se aştepte, explicându-le că pot merge la echipa a doua dacă nu cred că pot ajuta echipa: ”Nu trebuie să se aştepte că în cele patru luni cât am lipsit de aici m-am schimbat. Sunt acelaşi, principiile mele de antrenor rămân la fel ca şi până acum. Aceia care cred că nu pot sau nu vor să muncească cu mine sau nu cred că pot să sărim de locul acesta, sunt liberi să meargă la echipa a doua şi îşi vor lua integral contractul pentru că nu se va aplica nici un fel de pedeapsă. În vestiar trebuie să fie numai jucători cu o mentalitate bună care cred că putem face treabă”.

Pandurii mai au de jucat în retur 12 meciuri pe care Cârţu le prezintă ca pe un campionat în care îţi propune 16-18 puncte: „Cele 12 meciuri le judecăm în alt mod şi trebuie să facem un anumit număr de puncte să ne salvăm de la retrogradare. Cam în jur de 16-18 puncte, aici trebuie să ne încadrăm. La asta se poate spera pentru salvare, practic este un campionat pe care îl jucăm în 12 meciuri. Nu va fi uşor, ştiu foarte bine cine vine la Târgu Jiu că eu meciurile astea le-am jucat înainte în tur”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite