Târgu-Jiu: Pandurii nu vor juca nici un amical în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panduri vor susţine doar un meci şcoală în acest weekend în care nu au programat nici un meci amical deşi e pauză în campionat. Antrenorul Liviu Ciobotariu a anunţat că nu va programa nici un amical din cauza problemelor medicale de la echipă.

După ce a refuzat invitaţia de a merge cu echipa naţională la amicalul din Polonia, antrenorul pandurilor nu va continua pregătirea cu echipa şi în weekend. Pandurii au efectuat zilnic în această săptămână câte două antrenamente pe zi, urmând ca sâmbătă dimineaţă să fie programat un meci şcoală între jucătorii din lot. 

Ciobotariu nu vrea să rişte alte acidentări

Liviu Ciobotariu a explicat că nu vrea să mai aibă şi alte accidentări după cele care au afectat deja echipa la meciul cu Gloria Bistriţa după care au devenit indisponibili Dedu şi Raskovic, indisponibil pentru două zile fiind şi Murgan care a fost afectat de o răceală. „Nu o să jucăm nici un amical pentru că avem ceva probleme de sănătate în echipă. Am vorbit şi cu doctorul echipei şi s-ar putea să facem un joc şcoală între noi, prima echipă cu a doua echipă” a precizat antrenorul pandurilor care nu va mai lipsi în weekend de la echipă urmând să plece însă luni şi marţi pentru a-şi primi diploma de absolvire a cursurilor pentru Licenţa PRO.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite