Târgu-Jiu: Pandurii au debutat cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii au debutat cu o victorie
Târgu-Jiu: Pandurii au debutat cu o victorie

Pandurii au reuşit să se impună la Ploieşti prin reuşita lui Păcurar după un joc pe care gorjenii l-au dominat în cea mai mare parte.

Cu o singură schimbare în formula de start faţă de echipa preconizată, Grecu în locul lui Vasilache, Cârţu a abordat meciul de la Ploieşti la victorie, Pandurii reuşind să se impună după cele 90 de minute de joc în care au dominat dar n-au fructificat decât una din numeroasele ocazii create.

Păcurar a reuşit golul victoriei

Stanca s-a dovedit a fi în formă foarte bună, stopând primele două atacuri ale gazdelor şi prinzând şutul lui Seto de la mare distanţă. Pandurii au început seria ratărilor prin Martinovic şi Păcurar care a şutat puternic de la 20 de metri dar Cristi Munteanu a prins de la rădăcina barei. În minutul 30 gazdele au fost aproape de deschiderea scorului prin Mihalache dar şutul său a fost scos de Stanca. Până la pauză şi Stromajer a avut o mare ocazie de a marca dar a trimis prea slab cu capul de la 12 metri.

După pauză tot Pandurii au dominat din nou jocul şi la două minute de la reluare au marcat prin Păcurar care a reluat de la patru metri în poarta lui Munteanu după centrarea în faţa porţii a lui Hidişan. Grecu şi-a trecut şi el numele pe lista celor care au ratat şutând din unghi dar balonul fiind scos cu greu de Munteanu. Cârţu i-a trimis pe teren până la final şi pe Arrieta şi Murgan să susţină atacul iar cu şapte minute înainte de finalul meciului şi pe Dedu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite