Târgu-Jiu: Pandurii nu au cheltuit nimic pe transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii nu au cheltuit nimic pe transferuri
Târgu-Jiu: Pandurii nu au cheltuit nimic pe transferuri

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu spune că nu s-a cheltuit nici un ban în campania de transferuri în această vară dar se vor achita anumite sume pentru cei doi jucători brazilieni, Lima şi Nunes, dacă Sorin Cârţu va decide să-i păstreze.


Pandurii nu dispun de prea mulţi bani pentru transferuri în noul sezon şi nici pentru premierea jucătorilor. În ceea ce priveşte obiectivul pentru noul sezon, preşedintele clubului spune că  este structurat pe număr de puncte dar sistemul de premiere se menţine acelaşi ca şi sezonul trecut: „Obiectivul este de 26 de puncte în tur, plus-minus 3 puncte. Nu am schimbat valoarea punctului, rămân aceleaşi prime ca anul trecut 300 punctul acasă şi 500 în deplasare, indiferent de adversar.”

Lima costă 60 000 de euro

Încă de la revenirea la antrenamente a jucătorilor de la Pandurii, conducerea declara că nu există bani pentru achiziţii de jucători, fiind preferaţi jucătorii care au fost împrumutaţi altor echipe şi cei liberi de contract. „N-am dat nici un ban până acum pe transferuri. Trebuie să dăm pe Lima 60 000 de euro şi 120 000  de euro pentru Nunes dar numai dacă ne confirmă Cârţu că sunt jucători de care are nevoie” a declarat marin Condescu.
Întrebat despre jucătorul brazilian dorit de Pandurii, preşedintele clubului spune că nu şi-a făcut o părere şi cel care va decide perfectarea transferului e Sorin Cârţu: „Nu ştiu ce să spun de Nunes, nu pot spune după un meci de verificare cu o echipă care nu a terminat pregătirea. Nu mă pricep la jucători deci nu pot spune eu care e forma lui în acest moment. Se pricepe Sorin Cârţu care va spune ce calităţi a văzut la el şi dacă îl va păstra.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite