Târgu-Jiu: Pandurii supravieţuiesc „la perfuzii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii primesc azi  vizita unei contracandidate la retrogradare, Ceahlăul, victoria fiind obligatorie pentru supravieţuirea în Liga I.

Pentru meciul cu Ceahlăul Ciobo0tariu nu a apelat la cei patru jucători care n-au făcut parte din lot la meciul de la Piteşti, cooptând în lotul aflat de luni în cantonament la Hotel Sport doar un tânăr de la echipa a doua, Vlăduţi, şi pe Rusu în locul suspendatului Grecu.

Starea de spirit în tabăra echipei din Târgu Jiu nu este deloc bună după ce Pandurii n-au reuşit nici o victorie în retur şi au şi remizat etapa trecută cu Internaţional. În aceste condiţii meciul cu Ceahlăul e privit ca fiind unul decisiv pentru salvarea echipei de zona fierbinte a clasamentului.  „Având în vedere ultimele rezultate suntem la perfuzii. Punctul de la Piteşti nu ne ajută foarte mult dar ne ţine doar în viaţă”, a precizat ieri directorul sportiv Robert Bălăeţ explicând că după meciul egal cu Internaţional nu s-a luat nici o decizie de amendare a jucătorilor fiind un timp prea scurt între jocuri: „Nici s-a dat primă şi nici amendă. Primă nu aveau cum să primească pentru că nu sunt în obiectiv. Dacă vor pierde cu Ceahlăul ştiu şi ei că nu va fi bine pentru că niciodată conducerea nu va mai plăti non-performanţa care niciunde nu se plăteşte”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite