Târgu-Jiu: Pandurii vor mai amenaja două terenuri sintetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii vor mai amenaja două terenuri sintetice
Târgu-Jiu: Pandurii vor mai amenaja două terenuri sintetice

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a anunţat că va demara în curând lucrările la încă două terenuri sintetice, de dimensiuni mai mici, pentru pregătirea copiilor şi juniorilor. Investiţia va fi de peste 50 000 de euro şi unul dintre terenuri va fi acoperit.

Secretarul general al clubului Pandurii a anunţat demararea lucrărilor pentru completarea infrastructurii necesare echipelor de copii şi juniori. „Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu doreşte să continue investiţiile în infrastructură din stadionul Municipal. În ultimi ani am avut unele probleme la nivelul grupelor de iniţiere pentru copii şi a trebuit să găsim soluţii pe alte terenuri sintetice sau în săli de sport. De aceea  vom demara în curând amenajarea a două terenuri de fotbal artificiale de dimensiuni reduse, dar care sunt omologate pentru competiţie la acest nivel” a precizat Daniel Băloi. Terenurile vor fi date în folosinţă lângă terenul III de antrenament al echipei mari, acolo unde se dorea iniţial amenajarea unor vestiare.

Oficialul de la Pandurii a mai precizat că se vor căuta surse de finanţare pentru a acoperi măcar unul din terenuri cu un balon în vederea pregătirii pe timp de iarnă a copiilor de la Pandurii care acum sunt nevoiţi să alerge între sălile de sport din oraş.

În ceea ce priveşte costurile lucrărilor, Daniel Băloi a explicat că acestea vor fi  de peste 50 000 de euro, cea mai mare parte a finanţării fiind asigurată din sponsorizări: „Prima şi cea mai mare parte a lucrărilor vor fi făcute cu bani aduşi la club din exterior, deci nu va afecta bugetul Pandurilor. Sper ca cel puţin 80% din această finanţare să vină din afară şi nu de la club. Valoare totală a investiţiei se ridică în jurul sumei de 50-60 de mii de euro pentru că vrem să facem terenurile la standarde normale şi cu o suprafaţă de iarbă sintetică bună. Cu granule de cauciuc şi tot ce prevede pentru copii.”        

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite