Târgu-Jiu: Pandurii s-au răzbunat pe „câini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii s-au răzbunat pe  „câini”
Târgu-Jiu: Pandurii s-au răzbunat pe „câini”

Ghinionişti cât era posibil etapa precedentă când au condus de două ori şi au pierdut acasă, Pandurii s-au răzbunat aseară pe ghinion şi au remizat cu Dinamo.

Jocul a fost unul lipsit de culoare în prima sa parte în care gorjenii au părut inexistenţi pe teren în atac. Doar un singur şut pe poarta lui Dolha era prea puţin pentru ca echipa lui Cârţu să spere la ceva, acesta începând meciul cu un singur vârf. Cu o echipă improvizată parţial din cauza absenţei lui Martinovic din apărare, Pandurii păreau victime sigure mai ales după ce s-a acordat şi un penalti gazdelor pentru un presupus fault la Murgan, lovitura fiind transformată de Tamaş. După pauză Cârţu l-a trimis pe Hidişan pe teren şi jocul echipei sale s-a schimbat. La o lovitură de colt executată de acesta Cardoso s-a înălţat peste apărarea dinamovistă şi a trimis cu capul în poarta lui Dolha, devenind şi eroul meciului pentru că a ţinut neapărat să joace chiar şi accidentat.

Cârţu, nemulţumit de penaltiul acordat pentru Dinamo

Cea mai mare nemulţumire a lui Cârţu a fost penaltiul uşor acordat, echipa sa jucând cu un handicap: „Dacă noi am fi avut aceiaşi fază la Târgu Jiu sau în careul lui Dinamo, niciodată nu am fi primit penalti. Practic noi am jucat cu  un handicap devreme. Cei de la Dinamo se plâng tot timpul de arbitri dar ajutor mai mare decât aşa să ţi-o pună pe var, nu cred că poate fi. Nu ştiu dacă pentru noi ar fi dat sau altă echipă dacă ar fi dat contra lor.” Punctul din meciul de aseară e privit de tehnician şi ca o recompensă după etapa trecută în care Pandurii au avut mult ghinon: „Acest egal a venit ca o recompensă pentru partida pierdută cu Oţelul pentru că a fost totuşi prea mult să pierdem acel meci pe care l-am controlat 75 de minute şi apoi în 15 minute s-a produs dezastrul. Dar ăsta e fotbalul, atunci am avut neşansa că a sărit tot la ei iar acum şansa că a trecut balonul pe lângă bară din nişte poziţii incredibile.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite