Târgu-Jiu: Pandurii debutază cu o nou promovată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii debutază cu o nou promovată
Târgu-Jiu: Pandurii debutază cu o nou promovată

Gorjenii au pierdut cu două zile înainte de meci unul dintre titularii din perioada de pregătire, Vasilache suferind o intindere după meciul şcoală de joi.

Jocul cu Astra de azi este considerat a fi foarte important de Cârţu care crede că totuşi echipa sa e favorită prin prisma experienţei deşi acest aspect nu e totdeuna relevant. „Pe hârtie suntem favoriţi dar important e ce arăţi în teren. Palmaresul sau întâlnirile directe nu mai contează, importane e ce arătăm la ora meciului” crede tehnicianul gorjenilor care spune că echipa sa nu se mai poate plânge de o programare dificilă de această dată. După ce anii trecuţi au avut parte de adversari puternici în primele etape, acum Pandurii joacă cu echipe nou promovate la debutul turului: „Până acum s-a jucat în primele etape cu Dinamo, Urziceni sau Timişoara, uite că acum avem un program mai echilibrat şi alternăm jocurile cu nou pomovate cu cele dificile cu Craiova, Vasluiul sau CFR şi avem obligaţia să exploatăm această situaţie.”

Are cinci accidentaţi şi doi nelegitimaţi


Lotul care a fost deplasat la Astra îi include pe: Stanca, Mingote, Popete, Cardoso, Chibulcutean, Martinovic, Păcurar, Stângă, Nalaţi, Murgan, Rada, Stromajer, Arrieta, Raskovic, Grecu, Rusu, Hidişan şi Dedu. Cârţu consideră că echipa sa e avantajată de omogenitatea lotului faţă de gazde: „Suntem o echipă omogenă şi ei s-au adunat aşa în grabă. Importantă e atitudinea lor şi modul cum ne vom prezenta la meci pentru că experienţa pe care o au în plus jucătorii noştri trebuie să o pună în valoare.” Astra nu este chiar necunoscută tehnicianului gorjenilor chiar dacă echipa a fost într-o perioadă de căutări şi încercări, mai mulţi dintre ploieşteni fiindu-i elevi precum Rohat, Chiacu, Izvoranu sau Cristi Munteanu. Cu toate că are un lot omogen, Cârţu nu poate conta pe o serie de jucători de bază, având probleme medicale în continuare Tilincă, Ghindeanu, Kutlacic şi Tremonti iar Basara şi Lima nefiind încă legitimaţi pentru că nu a sosit cartea verde.

Aflaţi dacă vor reuşi Pandurii să obţină o victorie la meciul care va începe de la ora 18:30 la Ploieşti din comentariul live al partidei de pe pagina Adevărul de Seară.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite