Târgu-Jiu: Pandurii n-au mai câştigat de şapte meciuri oficiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii n-au mai câştigat de şapte meciuri oficiale
Târgu-Jiu: Pandurii n-au mai câştigat de şapte meciuri oficiale

Gorjenii joacă mâine un meci de care pe care cu Gloria Bistriţa, fiind decişi şi concentraţi pentru a obţine victoria.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a convocat ieri lotul pentru acest meci, fiind doar două schimbări faţă de etapa precedentă, ambele prilejuite de cele două suspendări ale lui Martinovic şi Murgan. Din lotul pentru acest meci fac parte Stanca, Mingote, Popete, Kutlacic, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Stancu, Stângă, Hidişan, Lazic, Nalaţi, Dedu, Raskovic, Tilincă, Stromajer şi Ghindeanu.

Ciobotariu: „Nu concep altă variantă decât victoria!”


Ciobotariu vrea să uite meciul trecut şi le cere şi jucătorilor acelaşi lucru: „Vreau să uit cât mai repede rezultatul de la Braşov, nu mai avem timp să ne lingem rănile. Ne aşteaptă un meci foarte important. Întâlnim un adversar care e capabil să facă rezultate foarte, foarte bune şi asta s-a şi văzut în partidele în care au jucat în deplasare contra Stelei şi cu Dinamo.”  Tehnicianul spune că vrea neapărat o victorie şi are încredere că echipa pe care a preluat-o de o săptămână poate obţine un rezultat bun: „Am mare încredere în echipă. Vreau să văd că se mobilizează la maxim pentru a câştiga. Avem nevoie neapărat de cele trei puncte şi nu concep altă variantă în afară de victoria.” Gorjenii vin şi după o perioadă de secetă în ceea ce priveşte rezultatele, Pandurii nemaicunoscând victoria de şapte meciuri, inclusiv cel din Cupa României. „Avem foame de puncte pentru că ultima victorie acasă a fost contra celor de la CFR şi suntem datori faţă de publicului. Am convingerea că vom arăta că ne dorim să câştigăm acest meci dar în acelaşi timp să facem un joc spectaculos” a mai spus Ciobotariu.



Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa
Stadion Municipal, ora 16:00
Echipe probabile:

Pandurii: Stanca – Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan, Păcurar, Stângă, Grecu – Raskovic, Stromajer. Antrenor Liviu Ciobotariu.
Rezerve: Mingote, Kutlacic, Nalaţi, Ghindeanu, Tilincă, Dedu, Basara.
Gloria: Albuţ – Homei, V. Năstase, Ciucă, Velcovic – Coroian, Keita, Sânmărtean, Băjenaru – Hora, Borbely. Antrenor Marian Pană.
Rezerve:  Ţurcaş, Frăsineanu, Săceanu, Iodi, Mărginean, T. Moldovan, Enescu.
Arbitri: Alexandru Deaconu – Liviu Ciubotariu, Cătălin Savu. Rezervă: Eduard Constantinescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite