Târgu-Jiu: Pandurii, obligaţi să câştige cu Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii au neapărat nevoie de o victorie în meciul de azi
Pandurii au neapărat nevoie de o victorie în meciul de azi

Gorjenii au obligaţia de a câştiga azi meciul cu Unirea pentru a avea o vacanţă liniştită, fără spectrul retrogradării.

Unirea e cotată ca un outsider la acest meci care e o premieră pentru ambele echipe ce se întâlnesc pentru prima dată în Liga I. „Sper să debutăm cu dreptul în această premieră. Suntem încrezători în forţele noastre şi cred că putem câştiga cele trei puncte puse în joc” a declarat antrenorul secund Florin Bejinaru înaintea meciului de azi.

Nu se tem de Alba Iulia

Antrenorii le-au cerut concentrare maximă jucătorilor pentru meciul de azi şi atenţie mare la debutul partidei pentru a nu mai porni cu handicapul scorului de 0-1. „Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am reamintit de importanţa acestui joc din toate punctele de vedere. Este un meci foarte, foarte important pentru noi.
Nu cred că se pune problema să mai pierdem” a precizat Ciobotariu care crede că jucătorii săi sunt montaţi pentru victorie, mai ales că adversarul nu e unul care să pună mari probleme: „I-am văzut pe jucători foarte motivaţi. Un joc nu se compară cu altul însă eu am văzut meciul cu Unirea Alba Iulia cu Gaz Metan şi mi s-a părut un meci de foarte slabă factură. De aceea le spun că nu avem de ce să ne temem şi nu ne este frică de acest meci.”


Pandurii Târgu Jiu – Unirea Alba Iulia
Pandurii: Stanca - Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Lazic, Stângă, Păcurar, Grecu - Raskovic, Stromajer. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Rezerve: Martinovic, Rusu, Hidişan, Avramescu, Tilincă, Nalaţi, Stancu.
Unirea: Cernea - Bucurică, Vujadinovic, Bonacin, S. Rădoi - I. Bălan, Fl. Dan, N. Varga, A. Olah - Grozav, Veljovic. Antrenor: Adrian Falub.
Rezerve: Rotaru, Pistol, Poverlovic, Bumbac, Olah, Dâlbea, Pepenar.
Arbitri: Istvan Kovacs, Eduard Dumitrescu şi Radu Ghinguleac.
Observatori: Garabet Hacic şi Cornel Sorescu


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite