Târgu-Jiu: Pandurii, meci de şase puncte la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii întâlnesc o echipă din subsolul clasamentului cu care se vor lupta pentru menţinerea în Liga I. Partida din această după-amiază este considerată de antrenorul Liviu Ciobotariu un adevărat examen pentru panduri.

Tehnicianul gorjenilor susţine însă că elevii săi sunt pregătiţi pentru duelul din Copou. „Ne aşteaptă un examen foarte important, având în vedere situaţia din clasament a ambelor echipe. Din punctul meu de vedere, noi suntem pregătiţi pentru acest joc“, spunea Ciobotariu înaintea jocului de astăzi, apreciind că are încredere în jucătorii săi şi că aceştia vor obţine un rezultat pozitiv: „Joc toate meciurile la victorie, dar, având în vedere că este un meci în deplasare, nici un egal nu ar fi rău. Însă noi nu mergem pe premiza meciului egal, ci ne ducem ca să câştigăm“.

Un meci special pentru Ciobotariu


Antrenorul Liviu Ciobotariu nu crede că jocul de azi este cel mai greu de când a venit la Pandurii, deşi ar putea obţine cu această ocazie şi prima victorie pe banca gorjenilor. „Toate meciurile pe care le-am jucat au fost la fel de importante, dar nu pot să spun că au fost grele. Grele ni le putem face doar noi. Dar cred că fiecare joc are istoria lui. Singura deosebire ar fi aceea că s-ar putea să fie un meci mai special, deoarece situaţia din clasament şi punctele presează ambele echipe. Aşa că ne dorim foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv pentru moralul echipei, dar şi pentru zestrea de puncte de care avem nevoie“, a spus „Ciobi“.
Învinşi în Cupă la Iaşi, gorjenii susţin că vor să-şi ia revanşa pentru eliminarea prematură din competiţia KO, dar antrenorul spune că nu se gândeşte la acest lucru, pentru că nu era pe atunci la Pandurii: „Eu nu am ce revanşă să iau după meciul de Cupă. Pentru mine există doar cele trei puncte puse în joc pe care noi trebuie să le câştigăm“. Ciobotariu a mai precizat că pauza mai mare avută de Pandurii a fost binevenită, pentru că a avut timp să cunoască mai bine jucătorii. „Pentru noi a venit foarte bine această întrerupere a campionatului de două săptămâni. În primul rând am reuşit să-mi cunosc mai bine jucătorii, iar, în al doilea rând, am reuşit să pregătim cât mai bine jocul cu Poli Iaşi. Suntem încrezători şi sperăm să facem un rezultat bun“, a conchis Liviu Ciobotariu.


Poli Iaşi – Pandurii Târgu Jiu
Stadion Poli, ora 17:00
Poli Iaşi: Brăneţ – Străuţ, Mihajlov, Ad. Ilie, Costache – Buhuş, Cr. Munteanu, Miclea, Bârlădeanu – Bâlbă, Bujor. Antrenor Petre Grigoraş.
Rezerve: Neculaie,  Ignatov, Diarrassouba, Pecnick, Cr. Constantin. Croitoru, Frunză.
Pandurii: Stanca –  Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan, Stângă, Murgan, Păcurar – Tilincă, Stromajer. Antrenor Liviu Ciobotariu.
Rezerve: Mingote, Rusu, Stancu, Grecu, Raskovic, Ghindeanu, Lazic.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite