Târgu-Jiu: Pandurii au trei jucători la infirmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au trei jucători la infirmerie
Târgu-Jiu: Pandurii au trei jucători la infirmerie

Stagiul din Austria a făcut şi victime printre fotbalişti, pe lângă Basara, alţi trei jucători acuzând accidentări după perioada de pregătire. Kutlacic, Hidişan şi Tilincă acuză diferite întinderi, contracturi şi rupturi musculare dar nici unul din cazuri nu e foarte grav.


Medicul echipei Pandurii, Ion Şerban, şi fizioterapeutul Florin Rasoveanu, au avut mai mult de lucru imediat ce echipa a revenit ieri la Târgu Jiu. Aceştia au mers la spitalul din Târgu Jiu cu jucătorii care acuză probleme medicale pentru a efectua investigaţii amănunţite în vederea stabilirii diagnosticului. Astfel, medicul Ion Şerban a precizat că Hidişan şi Kutlacic nu au probleme grave fiind vorba doar de o contractură în cazul lui Hidişan şi o întindere la Kutlacic.
 „Cei doi au început deja alergări uşoare, Hidişan are nevoie de cinci zile de rapaos şi deja au trecut trei, iar Kutlacic e deja refăcut, pentru ca el stă de mai mult timp. Mai grav e cazul lui Tilincă pentru că el are o leziune fibrilară care va necesita mai mult timp pentru refacere. Cred că cel puţin zece zile va lipsi şi după aceea va putea să-şi reia pregătirea.” Tilincă a fost reţinut definitiv de la pregătire de medicul echipei care i-a permis să meargă acasă la Cluj cu o zi mai devreme.


Hidişan şi Kutlacic revin de luni

În cazul lui Hidişan accidentarea de la meciul cu Apollon Limassol nu a fost foarte gravă, jucătorul reluând deja pregătirea după contractura suferită: „Nu e o accidentare gravă, doar o contractură de la efortul depus pe fond de oboseală la ultimul meci în care am jucat. Cred că de luni revin la pregătire pentru că vreau să joc chiar din prima etapă. Am luat doar o pauză de trei zile pentru a nu se întâmpla ceva mai grav dar de azi am reluat alergările şi nu sunt probleme.”
Nici Kutlacic nu mai are probleme şi el reluând alergările de azi alături de Hidişan şi urmând un program separat de antrenament sub supravegherea preparatorului fizic Fane Cioacă: „Am făcut deja exerciţii continuu cât a trebuit să nu forţez piciorul la care am avut întinderea dar acum e mai bine, nu mai sunt probleme şi am început deja alergările. Sper să revin cât mai repede pe teren.”

Jucătorii au primit liber după antrenamentul de azi, urmând să revină luni la Târgu Jiu pentru a începe pregătirea jocului cu FC Ploieşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite