Târgu-Jiu: Pandurii au infirmeria plină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au infirmeria plină
Târgu-Jiu: Pandurii au infirmeria plină

De la şedinţa foto programată azi nu au lipsit jucătorii accidentaţi, care însă nu au mai efectuat antrenamentul de la sala de forţă, ei mergând la spital pentru diferite investigaţii medicale.

În acest moment la infirmeria clubului se află cinci fotbalişti, Martinovic, Cardoso, Ghindeanu, Murgan şi Diaconu, fiecare având altă problemă medicală.
Martinovic va lipsi 3-4 zile de la antrenamente din cauza unei întinderi care l-a împiedicat să joace şi la meciul cu Dinamo, Cardoso lipseşte o săptămână din cauza unei rupturi musculare, Ghindeanu acuză dureri la genunchiul la care s-a operat în vară, după meciul din cupă de la Iaşi, iar Murgan are dureri de cap şi probleme cu vederea de la accidentarea din meciul cu Dinamo, toţi cei patru fiind azi programaţi la un consult medical, examen RMN sau ecografie, pentru a se stabili exact ce probleme au şi cât vor lipsi de pe teren. Diaconu are piciorul în gips după ce suferit o entorsă de genunchi la meciul de la Iaşi din cupă, şi el urmând să meargă la medic pentru investigaţii. La medic era programat azi şi Raskovic pentru a vedea dacă ruptura musculară suferită de el la meciul cu Steaua este complet vindecată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite