Târgu-Jiu: Pandurii au efectuat azi fotografia de grup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au efectuat azi fotografia de grup
Târgu-Jiu: Pandurii au efectuat azi fotografia de grup

Fotbaliştii de la Panduri s-au reunit mai devreme în această dimineaţă dar nu pentru obişnuitul antrenament ci pentru a efectua fotografia de grup pentru calendarele de final de an.Şedinţa foto, la care a fost prezentă şi conducerea clubului, a fost urmată de un antrenament la sala de forţă, în această după-amiază fiind programat un alt antrenament.

Împreună cu antrenorii şi conducerea clubului, cei 26 de jucători din lotul actual au pozat azi pentru prima dată în noul sezon în formula actuală, şedinţa foto fiind amânată de mai multe ori pentru că nu se definitivase încă lotul. 

La fotografia de grup de azi a ajuns în ultimul moment şi sârbul Predrag Lazic, plecat de o săptămână la Belgrad pentru a prelungi viza. Accidentat la meciul din Cupa României de la Iaşi, tânărul Diaconu a lipsit motivat de la şedinţa foto el având piciorul în gips după ce a suferit o entorsă la genunchi. Un alt jucător cu probleme medicale, Tiago Tremonti, a lipsit motivat de la şedinţa foto de azi, el fiind plecat în Brazilia, acolo unde s-a operat luna trecută iar acum se află la recuperare.

Pentru fotografia de grup s-a ales echipametnul alb - albastru în dungi antrenorii şi staff-ul medical fiind prezent în treningul de prezentare al clubului. La şedinţa foto a fost prezent şi preşedintele Marin Condescu care s-a fotografiat cu jucătorii precum şi managerul general Viorel Temelescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite