Târgu-Jiu: Pandurii, ameninţaţi cu dezafilierea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful federaţiei de fotbal crede că Liga I ar putea rămâne cu 23 de echipe din 23 septembrie cu doar 17 echipe pentru că Pandurii Târgu Jiu va fi dezafiliată. Mircea Sandu a declarat ieri că va propune dezafilierea celor de la Pandurii Târgu Jiu. Acesta a precizat că a anunţat clubul Pandurii de mai multe ori în scris că nu au voie să se adresete instanţelor civile pentru a rezolva litigiul cu Ilie Iordache.

Mircea Sandu a anunţat public ieri că va cere Comitetului Executiv dezafilierea celor de la Pandurii la prima şedinţă din 23 septembrie.  „Îl anunţ pe Condescu de faptul că regulamentele în vigoare vor fi puse în aplicare. Voi propune dezafilierea echipei Pandurii Târgu Jiu. Acest club a fost anunţat şi nimeni nu poate spune că nu a avut timp să ia măsuri ca să nu se ajungă aici”, a precizat  preşedintele FRF adăugând că demersul este urmare a faptului că Pandurii a refuzat să renunţe la acţiunile în instanţe civile în cazul „Ilie Iordache”.

Sandu: „Condescu e vinovat!”

Chiar dacă ar fi aprobată de Comitetul Executiv, dezafilierea ar avea un caracter provizoriu, urmând să fie supusă spre validare în proxima Adunare Generală a FRF.  Sandu pune că principalul vinovat în cazul Iordache este Marin  Condescu pentru că a semnat o clauză imposibil de achitat de Pandurii de un milion de euro: „În cazul lui Ilie Iordache, nimeni nu e vinovat, decât el, Marin Condescu! Nu l-a pus nimeni să semneze acea clauză de un milion de euro pe care o are acum de plătit lui Dinamo pentru că Iordache a devenit liber de contract. A semnat şi a pierdut singur un milion de euro din banii minerilor!” Conform art. 18 din regulament, Pandurii ar putea fi dezafiliată din cauză că a continuat în civil procesul în cazul „Ilie Iordache“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite