Pandurii, condamnaţi să învingă liderul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii joacă astăzi, la Târgu-Jiu, de la ora 22.00, un meci capital pentru soarta echipei. Fără victorie în acest sezon şi aflaţi pe ultimul loc, cu doar două puncte, elevii lui Ionuţ Badea par condamnaţi să învingă pe Gaz Metan Mediaş, liderul surprinzător al Ligii I.

„Nu contează ce a fost până acum, batem Mediaşul şi ne revenim“, susţinea cu tărie zilele trecute preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, care îşi va înfrunta astăzi fiul, Paul, jucător la Gaz Metan.

Un eşec pe teren propriu ar complica situaţia pandurilor încă din startul sezonului, dar Badea le cere jucătorilor să rămână conectaţi la miza partidei, pentru că doar aşa pot obţine un rezultat bun.

Ne aşteaptă o partidă de importanţa unui campionat. Asta e realitatea de acum, important este să rămânem ancoraţi în această realitate. Întâlnim o echipă omogenă, cu o formă sportivă bună în acest început de sezon, cu o fază defensivă bine structurată. Au câţiva jucători cu o calitate fizică peste medie“, a anunţat Ionuţ Badea.

Acesta a făcut apel şi la publicul gorjean, de la care aşteaptă susţinerea necesară. „Avem nevoie din nou de suportul publicului, care de fiecare dată a fost unul substanţial. Numai aşa putem câştiga. Poziţia în clasament e relativă, importante sunt punctele. Cred că unitatea va fi soluţia pentru victoria cu Gaz Metan“, a mai spus tehnicianul.

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori la Târgu-Jiu în Liga I, Pandurii obţinând o victorie (1-0) şi o remiză (0-0).

Partida Pandurii - Gaz Metan Mediaş se dispută astăzi, de la ora 22.00, şi va putea fi urmărită LIVETEXT pe www.adevarul.ro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite