Târgu-Jiu: Pandurii s-au antrenat şi pe caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii s-au antrenat şi pe caniculă
Târgu-Jiu: Pandurii s-au antrenat şi pe caniculă

Fotbaliştii de la Pandurii au efectuat ieri ultimul antrenament al săptămânii la peste 38 de grade, ei primind liber după aceea pentru două zile. Jucătorii vor reveni luni seara la Târgu Jiu, antrenorul Sorin Cârţu luând decizia de a programa de acum antrenamentele după ora 18:00.

Vezi desfăşurarea LIVETEXT a meciului disputat aseară între Universitatea Craiova şi Internaţional Piteşti

Mititelu critică atitudinea fanilor

Află dacă Daniel Mogoşanu este mulţumit de evoluţia elevilor săi

Pandurii nu au avut liber după revenirea din stagiul de pregătire din Austria. Deşi nu mai văzuseră familia de mai multe săptămâni, jucătorii au fost nevoiţi să mai participe la două antrenamente înainte de a pleca spre casă.
La peste 38 de grade cât au fost la Târgu Jiu în ultimele două zile jucătorii au efectuat ieri antrenamentul pe terenul trei sub supravegherea antrenorilor secunzi. Antrenorul principal Sorin Cârţu a fost învoit de conducerea clubului pentru a merge la Craiova, acolo unde azi are loc căsătoria fiicei Ligia Cârţu.
De la şedinţa de pregătire a lipsit doar Cosmin Tilincă, atacantul suferind o leziune musculară mai gravă şi urmând să ia o pauză de la pregătire precum şi Daniel Ghindeanu care va relua abia de luni pregătirea cu echipa.

Jucătorii au primit doar două zile libere după cantonament, urmând ca luni să revină la Târgu Jiu pentru a începe pregătirea meciului cu PC Ploieşti din prima etapă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite