Târgu-Jiu: Pandurii au remizat cu campioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii au remizat cu campioana
Târgu-Jiu: Pandurii au remizat cu campioana

Pandurii au remizat pe teren propriu cu campionii de la Unirea Urziceni într-un meci tensionat care a culminat la final cu gestul lui Sorin Cârţu la adresa arbitrului Augustus Constanstin pe care l-a acuzat după meci meci că a acordat prea multe decizii din faze controversate oaspeţilor.

Unirea Urziceni nu a reuşit să se impună la Târgu Jiu deşi mulţi mizau pe o victorie la scor a ialomiţenilor. Oamnii lui Sorin Cârţu au respectat o partitură tactică bine stabilită de antrenor şi au reuşit un rezultat de egalitate deosebit de important.

Duel verbal Cârţu - MM Stoica

Jocul a început cu o uşoară dominare a celor de la Pandurii, singurul vârf trimis de Cârţu pe teren, Raskovic, punându-lo la încercare pe Tudor din minutul cinci. Unirea a primit mai multe lovituri libere din preajma careului gorjenilor dar n-a reuşit să găsească poarta lui Stanca. După aproximativ 25 de minute de joc s-a consemnat doar un schimb de replici mai important între antrenorul Sorin Cârţu şi managerul Unirii, Mihai Stoica. Tehnicianul gorjenilor a acuzat oaspeţii că au pus presiune mare pe arbitri arbitrul Augustus Constantin fiind nevoit să intervină pentru a calma spiritele.

Pandurii au terminat jocul în zece

Unirea nu s-a mai văzut în joc până la finalul reprizei I în care Pandurii au mai ameninţat poarta lui Tudor prin Dedu, Păcurar şi Hidişan care s-a dovedit din nou cel mai bun jucător de pe teren al gazdelor. Brandan şi Frunză şi-au încercat şuturile de la distanţă în debutul celei de-a doua reprize în care Păcurar şi Stângă l-au pus şi ei la încercare pe Tudor dar fără a-l învinge. Chibulcutean a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 69 când a trimis cu capul din opt metri pe lângă poarta lui Tudor. Câteva minute mai târziu a urmat cea mai mare ocazie a oaspeţilor când Onofraş a trimis din foarfecă spre poarta lui Stanca care a reuşit să respingă. Hidişan a ratat din nou spaţiul porţii în minutul 75 iar pe final de meci Pandurii au jucat cu un om mai puţin după eliminarea lui Păcurar care a primit al doilea cartonşa galben.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite