Târgu-Jiu: Pandurii mai vor un atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii mai vor un atacant
Târgu-Jiu: Pandurii mai vor un atacant

Pandurii mai caută întăriri pentru compartimentul de atac, azi sosind la Târgu Jiu impresarul Adi Ilie care le-a recomandat celor de la Pandurii un atacant brazilian, Andre Nunes. La această oră Ilie discută cu preşedintele Marin Condescu un eventual transfer, el purtând discuţii şi pentru rezilierea contractului lui Valentin Simion.

Citeşte ce spune Radion Cămătaru despre duelul Universităţii cu Dinamo.

Află cât costă preţul biletelor pentru partida Universitatea Craiova - Dinamo.

Vezi din ce motive a plecat Geolgău de la Ştiinţa.

Pandurii mai au în lot în acest moment doar patru atacanţi, unul dintre aceştia fiind accidentat la debutul noului sezon. Raskovic, Stromajer şi Arrieta sunt atacanţii care pot juca în meciul de debut de la finalul săptămânii, Tilincă fiind indisponibil pentru primele două etape din cauza unei rupturi fibrilare suferite la finalul stagiului din Austria.

Impresarul Adrian Ilie, care i-a mai adus la Târgu Jiu şi pe Stângă, Vasilache și Raskovic, se află la Târgu Jiu pentru a prezenta conducerii şi antrenorului Sorin Cârţu un atacant brazlian, Andre Nunes. Acesta discută cu peşedintele Condescu şi despre situaţia atacantului Valentin Simion care în returul sezonului trecut nu a mai intrat în vederea lui Cârţu după ce, împreună cu alţi colegi din lot a contestat metodele de lucru ale antrenorului. Simion a precizat că va merge la Steaua II, echipă cu care s-a antrenat de la reluarea pregătirilor.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite