Târgu-Jiu: Vali Negru: „Azi voi semna cu Pandurii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Vali Negru: „Azi voi semna cu Pandurii”
Târgu-Jiu: Vali Negru: „Azi voi semna cu Pandurii”

Mijlocaşul Valentin Negru a fost azi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă ca şi component al echipei Pandurii. Jucătorul a precizat că în cursul zilei de azi va semna contractul pe trei ani cu Pandurii.

Secundul pandurilor, Florin Bejinaru, a fost prezent la conferinţa de presă săptămânală a clubului gorjean, acesta explicând care este situaţia lui Vali Negru în acest moment: „Valentin Negru a fost cooptat recent în lotul nostru şi va semna un contract cu Pandurii. Sperăm cu toţii ca prin calităţile lui atât fizice cât şi tehnice şi prin experienţa lui va aduce un plus în ceea ce priveşte exprimarea noastră la jocuri şi ne va ajuta să câştigăm cât mai multe meciuri în acest debut de campionat.”

Va semna pe trei ani


Vali Negru a precizat că nu a semnat încă un contract dar speră să nu se lovească de aceleaşi probleme care au existat la Rapid. Mijlocaşul a spus că în cursul acestei zile va şi semna cu Pandurii pentru următorii trei ani şi crede că ar putea chiar debuta la meciul cu Internaţional, dacă antrenorul va decide să-l includă în lot: „De ce Pandurii, fiindcă nu a fost Rapid! Nu am semnat dar nu cred că vor mai fi probleme de data aceasta. Pe trei ani voi semna şi am discutat deja cu domnul Condescu şi toate detaliile au fost puse la punct. În cursul zilei de azi cred că o să şi semnez şi până la meci voi fi legitimat dar dacă voi şi juca va decide antrenorul. Eu cred că am aceleaşi şanse de a fi în primul unsprezece cum am avut şi la alte echipe, dacă te pregăteşti şi îţi vezi de treabă nu cred că e vreun antrenor care să nu te bage să joci. Atmosfera e aici foarte bună la echipă dar îmi pare rău că am venit într-un moment mai dificil pentru echipă. Pandurii vine după o înfrângere la Craiova dar eu zic că au avut un început bun de sezon şi sper să-l continue.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite