Târgu-Jiu: Tunurile pe atacanţii de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ineficienţa atacului poate duce Pandurii chiar la retrogradare. Problemele din atac ale pandurilor au dus la lipsa rezultatelor au concluzionat ambii antrenori care au pregătit Pandurii în acest tur.

Liviu Ciobotariu este îngrijorat de faptul că echipa sa nu a câştigat de şapte etape şi consideră că principala cauză a lipsei rezultatelor e ineficienţa atacului şi faptul că echipa nu marchează. Aceleaşi probleme din atac au fost scoase în evidenţă şi de fotul antrenor Sorin Cârţu. Ciobotariu nu găseşte scuze pentru că echipa nu mai câştigă de multe etape, chiar dacă el a fost numit doar de două săptămâni dar apreciază faptul că echipa îşi crează mai multe ocazii de a marca.

Ciobotariu aşteaptă o descătuşare a aatacanţilor

Lipsa de concentrare în fazele de poartă şi lipsa de inspiraţie sunt cauzele acestei ineficienţa în opinia tehnicianului care nu crede că jucătorii nu au valoare: „Nu spun că e lipsă de valoare, poate e neexersarea acestor faze, poate altceva, dar va trebui să remediem această situaţie. Pandurii e o echipă care are potenţial.” Ciobotariu nu dă vina exclusiv pe atacanţi pentru aceste probleme şi crede că va veni momentul în care aceştia vor da şi goluri: „Pentru mine nu contează cine înscrie, fie ca este fundaş, mijlocaş sau atacant, golgheterul echipei provine din linia de mijloc, Alex Păcurar. Nu este o tragedie, dar trebuie remediate problemele din atac pentru că trebuie să ne descătuşăm şi să şi învingem.”

Cârţu: „Dacă îi iei pe toţi patru ai face un atacant adevărat”


Cârţu crede că problema la Pandurii e chiar la atacanţi, acolo unde jucătorii se nasc cu talent şi nu pot fi învăţaţi să de goluri: „Eu am mai spus că în terenul de joc trebuie să ai doi jucători aparte:unul care marchează şi unul care trebuie să fie creier. Dacă e să mă refer la atacanţi, aceia adevăraţi se nasc, nu mai pot să înveţe ceea ce nu au! Ori la Pandurii, dacă îi iei pe toţi la un loc, poate ai face un atacant „adevărat”.” Totuşi Cârţu spune că Raskovic, Stromajer, Arrieta sau Tilincă nu sunt lipsiţi de valoare apreciind unele dintre calităţile lor: „Raskovic şi Stromajer muncesc foarte mult, cred că aleargă cel mai mult dintre atacanţii din România. Arrieta este un jucător cu greutate, dar trebui să îl aduci tot timpul la ultima execuţie şi are deja o anumită vârstă. Iar „Tili” se demarcă foarte bine, îşi creează multe ocazii, dar ratează foarte mult. Poate că după ce o să mai reuşească să dea ceva goluri o să intervină şi acea descătuşare normală.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite