Târgu-Jiu: Pandurii joacă amical cu Triumf Bârca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii joacă amical cu Triumf Bârca
Târgu-Jiu: Pandurii joacă amical cu Triumf Bârca

Cârţu ar fi dorit ca Pandurii  să joace un amical cu o echipă de liga I dar acest lucru nu a mai fost posibil, alegând un adversar din liga a treia. Gorjenii vor juca azi de la ora 17:00 la Târgu Jiu cu formaţia de liga a treia Triumf Bârca.

Iniţial Cârţu a propus conducerii să găsească un partener de amical de Liga I dar în absenţa acestora îşi va testa rezervele şi jucătorii veniţi la probe doar cu o formaţie de liga a treia. „Ar fi fost bine să jucăm cu o echipă de liga I dar nu s-a găsit. Şi-au făcut alt program şi nu sunt echipe disponibile. O să jucăm cu o echipă de liga a treia, am vorbit cu cei de la Bârca, e singura formaţie care nu are meci acum în campionat” a explicat Cârţu alegerea făcută. Meciul se va disputa mîine, de la ora 17:00, la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Cârţu a precizat că va fi un joc pentru cei care nu au jucat deloc şi au meciuri mai puţine şi pentru cei aflaţi la probe.

Atacant de la naţionala Hondurasului


Cârţu vrea să vadă atacanţi, azi fiind aşteptat la probe un jucător de la naţionala din Honduras: „Am vorbit pentru doi atacanţi, unul dintre ei va ajunge azi. Urmează să-l văd vineri la jocul amical, este un vârf de atac care joacă la naţionala Hondurasului.” Cu Pandurii se antrenează de câteva zile şi Rodrigue Dikaba, fundaş dreapta congolez de 23 de ani care a evoluat ultima dată pentru Beauvais.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite