Târgu-Jiu: Pandurii puteau obţine un egal cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii au pierdut în faţa unei echipe a Stelei care putea fi chiar şi învinsă , Cârţu apreciind după meci că un egal era echitabil.

Steaua a învins Pandurii la primul meci cu Mihai Stoichiţă pe bancă însă destul de greu. Steliştii n-au profitat de câteva ocazii mari de a deschide scorul în prima parte a jocului dar au punctat în repriza a doua prin Kapetanos cared nu a iertat grşelile apărătorilor lui Cârţu.

Mult mai ambiţioşi decât elevii lui Cârţu, care în loc să speculeze avantajul moral pe care îl aveau au intrat timoraţi pe teren, steliştii au reuşit să se impună deşi jocul nu a fost deloc spectaculos. Faptul că s-a desfăşurat însă fără spectatori a făcut ca nimeni să nu-i taxeze din tribune pe jucători, pe fundaşlul sonor auzindu-se doar comentariile şi ironiile lui Gigi Becali care intra deseori în dialog cu Cârţu precum şi scandările anti-Gigi şi anti-Soichiţă ale suporterilor stelişti din faţa porţilor stadionului.

Şansa începătorului şi ghinionul pandurilor

Cârţu a apreciat după meci ambiţia şi determinatrea celor de la Steaua şi şansa pe care a avut-o noul antrenor: „Steaua mi s-a părut mult mai determinată, au vrut şi au dorit mai mult victoria. De asta mi-a fost frică, de această schimbare de antrenor pentru că totdeauna când se schimbă antrenorul este o stare de spirit nouă şi apoi mai este şi şansa antrenorului care vine. Şansa începătorului cum se spune deşi aici nu e vorba de un începător.” Acesta spune că şi-.a avertizat jucătorii exact asupra acestor aspecte dar aceştia exact de avantajele Stelei n-au mai ţinut cont pe teren. Pandurii au avut totuşi câteva ocazii de a marca, Cârţu punctând după meci ratarea lui Martinovic din care a spus că Steaua a scăpat cu şansă pemtru că sârbul ratează destul de rar dar şi şutul lui Stângă din finalul jocului precum şi o ratare a lui Arrieta care nu a ajuns un balon. „Au avut şi cei de la Steaua multe acţiuni bune, au încercat să desfacă apărarea dar nici noi nu suntem o chipă uşor de combătut. La faza golului e o ţinere de tricou a lui Stancu şi putea să se dea acolo ceva.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite