Târgu-Jiu: Pandurii va avea echipe diferite la meciurile cu Steaua şi Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii va avea echipe diferite la meciurile cu Steaua şi Poli Iaşi
Târgu-Jiu: Pandurii va avea echipe diferite la meciurile cu Steaua şi Poli Iaşi

Pandurii vor să joace marţi în Cupa României la Iaşi, deşi federaţia a programat meciul pentru miercuri 23 septembrie. Oficialii clubului au făcut demersuri în acest sens şi aşteaptă acum un răspuns oficial.

De ieri Pandurii se antrenează doar la ora jocului, antrenorul fiind de părere că e destul de dificil pentru echipa sa să joace la ora 16:00. „Am mai jucat la ora asta cu Craiova şi nu a fost bine, ce meciuri bune am făcut noi când s-a jucat la ora 16:00?” se întreba ieri Cârţu amintind mai vechea sa dispută cu organizatorii campionatului care nu profită de faptul că echipele au indstalaţie de nocturnă.

Cârţu este de părere că partida din cupă cu Poli Iaşi va fi la fel de grea ca şi cea din campionat cu Steaua şi propune să meargă la acest meci cu alţi jucători decât la Bucureşti. Astfel, echipa care va juca cu Steaua se va deplasa sâmbătă spre Bucureşti iar cei care vor evolua la Iaşi, indiferent de ziua în care se va juca, vor pleca duminică de la Târgu Jiu şi vor merge la Focşani, acolo unde echipa va fi cantonată înaintea jocului de cupă. „Vom face o rotaţie de jucători pentru că nu putem să folosim aceiaşi jucători şi în partida de la Steaua, apoi la Iaşi. Au nevoie de timp de rafacere pentru acel meci şi de aceea vom miza pe alţi jucători la cupă. Mai e şi deplasarea până la Iaşi, poate cea mai lungă din campionat pentru că sunt aproape 800 de kilometri. Şi atunci am luat decizia de a face două echipe” a explicat Cârţu decizia de a face două echipe pentru cele două meciuri care vor urma.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite