Târgu-Jiu: Ionuţ Stancu se antrenează din nou cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ionuţ Stancu se antrenează din nou cu Pandurii
Târgu-Jiu: Ionuţ Stancu se antrenează din nou cu Pandurii

Mijlocaşul Ionuţ Stancu s-a întors la Târgu Jiu şi se antrenează din nou cu Pandurii deşi fusese rechemat de Rapid în vară şi a efectuat cantonamentul de vară cu echipa din Giuleşti.

Formaţia bucureşteană îl cedase pe Stancu la Pandurii iarna trecută sub formă de împrumut pentru un an şi jumătate, după ce Pandurii au achitat 20 000 de euro în contul acestui transfer. Patronul giuleştenilor nu era la curent cu clauza pentru care Stancu poate reveni la Rapid de la Pandurii pe perioada împrumutului, aceasta fiind fixată la aceiaşi sumă contra căreia fusese perfectat împrumutul. Acum Viorel Hizo l-a solicitat din nou la Rapid pe Stancu dar patronul refuză să plătească celor de la Pandurii bani solicitaţi, acesta fiind pentru încă un an sub contract cu echipa din Târgu Jiu.

Nu vor să-l dea gratis

Preşedintele Marin Condescu nu acceptă să-l cedeze la Rapid gratis pe jucător şi l-a rechemat la Târgu Jiu pentru a se antrena cu Pandurii, mijlocaşul efectuând antrenamentele în ultimele două zile sub comanda lui Sorin Cârţu  „E o incertitudine totală şi nu ştiu ce voi face mai departe. Deocamdată nu depinde de mine ce voi face pentru că e o problemă mai delicată, cluburile trebuie să se înţeleagă şi să se ajungă la un acord pentru a şti unde voi juca. Eu mă pregătesc cu Pandurii acum pentru că aşa mi s-a cerut, fiind jucătorul celor de la Pandurii. Nu e o situaţie tocmai plăcută pentru mine pentru că mi s-a spus că totul e rezolvat la Rapid şi pot să merg să joc acolo. Antrenorul Viorel Hizo mă dorea acolo, am jucat în perioada de pregătire şi nu credeam că mai poate interveni ceva. Acum aştept să văd cum se va rezolva situaţia” a explicat în această seară Stancu, după ce s-a antrenat azi din nou cu Pandurii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite