Târgu-Jiu: Reguli noi pentru weekend la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Reguli noi pentru weekend la Pandurii
Târgu-Jiu: Reguli noi pentru weekend la Pandurii

Antrenorul Sorin Cârţu consideră că are o echipă cuminte la Târgu Jiu şi că jucătorii nu au o viaţă extrasportivă agitată. Cu toate acestea doreşte să ceară conducerii clubului să nu mai permită jucătorilor să plece acasă în weekend pentru că li s-au asigurat condiţii de cazare cu familia în localitate.


Mai mulţi jucători au acuzat o stare de oboseală în urma cantonamentului din Austria şi a drumurilor lungi, antrenorul Sorin Cârţu fiind de părere că jucătorii au timp să se refacă dacă îşi vor face în acest weekend un program normal.


„Pandurii e o echipă cuminte şi nu fac ei nu ştiu ce abuzuri!”


Cârţu a precizat că problema oboselii nu e gravă, pentru că fotbaliştii au timp să se refacă până începe campionatul. „Depinde şi de ceea ce fac ei acasă, pentru că programul extrasportiv şi-l face fiecare. Programul pe care îl facem noi de antrenament va fi gândit într-un anumit mod încât să încercăm să le dăm prospeţime pentru jocuri. Dar e foarte important ceea ce fac ei în afară şi cum îşi conduc ei viaţa extrasportivă” a declarat Cârţu care recunoaşte că nu e îngrijorat în ceea ce priveşte viaţa extrasportivă a jucătorilor, apreciind că are o echipă care nu face abuzuri: „Nu-mi fac însă probleme,  în general Pandurii e o echipă cuminte şi nu fac ei nu ştiu ce abuzuri. Este foarte important ceea ce fac acum după ce mergem acasă pentru că a fost totuşi o deplasare lungă şi obositoare. Eu am încercat să reduc din oboseală făcând deplasarea cu escale şi cu jocuri şi până la urmă e un lucru bun pentru că am atins două obiective, şi să ne antrenăm şi să jucăm dar şi să reducem oboseala, pentru că nu am făcut deplasarea cu avionul.”

Nu vor mai avea libere de weekend

Cârţu a declarat însă că va cere conducerii clubului să nu mai permită deplasarea în weekend a jucătorilor către casă, pentru că li s-au asigurat condiţii foarte bune pentru a locui cu familia în localitate: „Singurul lucru care e deranjant e deplasarea aceasta către locurile de unde sunt ei. Aici trebuie să mai umblăm noi şi conducerea clubului. Trebuie interzis ca jucători să mai plece acasă în weekend. În fond sunt angajaţi la Pandurii Târgu Jiu, li s-au oferit toate condiţiile de cazare în apartamente unde să-şi aducă şi prietenele sau soţia şi trebuie să stea acolo.” Cârţu şi-a motivat părerea prin faptul că deplasările în ţară sunt destul de lungi şi se fac cu autocarul, încă un drum după o deplasare ducând la oboseală în plus: „Ştiu că este şi familia la mijloc dar ar trebui să plece mai rar pentru că este foarte greu să se joci sâmbătă şi să mergi apoi la Cluj sau la Braşov şi să te întorci luni sau marţi. Şi după ce venim dintr-o deplasare lungă să mai plece iar în localitatea de unde sunt.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite